Cornerstone Estate Agents are delighted to offer for sale a well presented and beautifully appointed period stone built two bedroom middle terrace property with a lovely front garden. Internally the property comprises hallway, open plan breakfast kitchen and sitting room, large basement, two well-proportioned bedrooms and bathroom. The property is decorated neutrally throughout and will appeal to first time buyers and investor alike. The property’s location benefits from being only minutes from Batley’s busy centre which boasts ample amenities and brilliant transport links. To name a few these include a large Tesco’s Extra and bus station within walking distance from the property. A number of highly regarded schools are also within close proximity which include the Ofsted outstanding Field Lane junior infant and nursery school. To conclude a property that must be viewed to appreciate. Call Zoe or Justin to book your viewing.

Ground Floor

Entrance Hallway

Entering the property from the front garden you are welcomed into a well-proportioned hallway. The hallway leads to the open plan breakfast kitchen and sitting room and the staircase to the first floor. The hallway is decorated neutrally with a tiled floor below foot.


















Open plan breakfast kitchen and sitting room

The open plan breakfast kitchen comprises of ample light wood effect lower and upper level units. The units contrast wonderfully with a dark worktop with gloss black tiling above. A large double glazed window is present above the stainless steel sink with drainer. Other kitchen utilities comprise of oven, four ring hob with extractor above, fridge freezer and space for a plumbed in dish washer or washing machine. Underfoot the floor is tiled and a breakfast bar creates a great feature to the space. The sitting room showcases a lovely wood effect floor below foot with a stainless steel gas fireplace sat on a gloss black hearth with a wooden surround. This features a strong focal point to the room. The décor is neutrally finished with two contrasting light tones creating a high end finish, coving is also present. A wooden door leads out of the sitting room to a secondary hallway.

Hallway

The second hallway benefits from a well-proportioned window which allows ample light to pour through and boasts ample space. The hallway is currently used for cloak storage. A stone staircase leads down to the basement.

Below Ground Floor

Basement

A large basement currently whitewashed features ample storage space.




First Floor

Hallway

A neutrally decorated hallway featuring a double glazed window which allows ample light to pour through. A large storage/airing cupboard is present with a loft hatch above allowing access into the loft.

Master Bedroom

The master bedroom is a lovely space and finished again in neutral tones. A large double glazed window is present which allows ample light to pour through creating a bright and airy space.

Bedroom

Again a well pro-proportioned bedroom featuring full width fitted wardrobes and a large double glazed window allowing ample light to pour through. Again a neutrally decorated, light and airy space.

Bathroom

The bathroom comprises of bath with shower over, low level W.C. and pedestal wash basin. The bathroom benefits from tiled walls and wooden panelling creating a lovely and traditional bathroom which is again neutrally décor and finished to a high standard. Under foot a wood effect floor is present and a frosted double glazed window allows ample light to pour through.

Exterior

Front Garden

A glorious low maintenance front garden. The garden boundary is signified by a stone built wall. A Yorkshire stone pathway leads to the front door and the remaining garden is finished to crushed Lakeland slate. A mature climber is present at the front of the garden adding further privacy and a small boarder exists. Overall a lovely spot to unwind on a warm summers evening.





The Street Scene

Surrey Street is a pleasant tree lined street with mixed property types. The majority are period terrace property’s.

Floorplan