Our 3/4 bedroom semi-detached property has been extended and offers a wealth of internal space which includes a sizeable sitting room, attic conversion for occasional use, off street parking and newly refurbished utility room. Decorated throughout the property also includes a contemporary bathroom and rear private garden.
Surrounded by OFSTED well regarded good schooling, including Ashbrow School which is only 7 minutes walk from the property, Our 3/4 bedroom family home sits in the heart of a residential community. A local Supermarket is again only 15 minutes walking distance whilst the main Huddersfield Town Centre with a host of restaurants, cafes and popular clothing stores is 7 minutes by car.
The property has been renovated and reconfigured to provide a well usable property that not only ensures 3 double bedrooms but has an attic conversion for occasional guest use.
With ample parking for 2/3 cars the property has a small private courtyard garden to the rear and a beautiful side patio leading to the main entrance.

UTILITY ROOM 13' 5" (reducing to 8'2") x 9' 8" (4.09m x 2.95m) Modernised with Velux windows and traditional wooden painted doors, the utility room has a striking marble floor which flows through into the kitchen. With a contemporary square sink and grey brick gloss tiling, the room has plenty of room for white goods and plumbing for a washing machine. A cloaks cupboard is ideal for coats and boot storage.
A door to the private courtyard is located in the utility room.

KITCHEN/DINER 19' 0"(reducing to 17'2") x 10' 7" (5.79m x 3.23m) The traditional farmhouse styled kitchen offers fabulous character and includes a great range of wall and base wooden cabinets. Complimented with a Belfast sink and traditional chrome mixer taps, the kitchen will be supplied with a Belling range oven.
As the measurements demonstrate, this is a large room that accommodates a family dining table.
A door leads to the basement.

SITTING ROOM 19' 2"(reducing to 17'2") x 10' 7" (5.84m x 3.23m) The incredibly spacious sitting room includes a lovely window seat, with two windows to the front elevation, the room draws in lots of natural ambience.
The central focal point is the large cast iron multi fuel stove with stone fire surround. The room has beamed architecture and neutral colour scheme.

LANDING Redesigned to make fabulous use of the space and to provide storage space, the landing is split leading to 3 bedrooms and the house bathroom. Inbuilt wardrobes offer facilities for tall hanging for clothing and less necessity for bulky furniture in the bedrooms.

BEDROOM ONE 11' 2" (reducing to 8'6") x 10' 2" (3.4m x 3.1m) With original white washed chimney breast, the bedroom is arranged with built in over bed wardrobes. Double timber and glass doors ensure the room draws through light into the hallway.

BEDROOM TWO 13' 8" (reducing to 9'1") x 10' 8" (4.17m x 3.25m) The bedroom used currently as a dressing room would easily support a double bed and free standing furniture. With an Audrey Hepburn feature wall, the room is attractively presented and includes the door to the attic conversion.

BEDROOM THREE 14' 7" x 7' 2" (4.44m x 2.18m) Another double bedroom located to the front elevation, decorated in neutral shades, the room is well proportioned.

HOUSE BATHROOM Entirely new with a contemporary edge that compliments the preference for a timeless traditional aspect, the bathroom includes a wooden effect linoleum flooring, 3 piece bathroom suite with counter top wash basin with mosaic tiled counter. The powder blue tiles are another well considered choice in keeping with homeowners desires on interior specification.

ATTIC ROOM 15' 9" x 12' 2" (4.8m x 3.71m) The attic room with apex ceiling and Velux windows has beamed architecture and plenty of storage in the eaves. For occasional use, this room is perfect as a home office, craft room or guest bedroom. Accessible only through the second bedroom, this space is the gem of the property, ensuring ample space for a large family.

BASEMENT 14' 9"(reducing to 13'3") x 14' 0" (4.5m x 4.27m) Ensuring a great valuable space for storage of seasonal items including suitcases or tools, the basement with adequate head room could be converted into a games room or additional reception space (STPP)

EXTERIOR Making use of every part of the external grounds the homeowners have created a lovely partially covered pergola to the side elevation which captures sunshine and has the capacity to support seating. Leading to the main entrance to the property though the utility room, this invitation is an attractive approach.
The courtyard garden has been designed to create a private seating area, with a few stations to sit and enjoy the holiday styled décor, the courtyard gives you a real sense of being away in the sunshine.
The front of the property is walled and includes parking for 2/3 cars. With posts in situ, the front garden could be fitted with gates if a preference.